Honlap Készítés referenciáink

Az a csodálatos, hogy egy honlap készítő szakemberről egyből kiderül, ha nem ért a szakmájához, elég a referenciákat megtekinteni. Éppen ezért engedd meg, hogy bemutassuk az általunk elkészült honlapokat, webáruházakat, így ezután könnyebb lesz a döntés, hogy minket tisztelsz-e meg a közös munkával.

SáskaFood.hu

Elvárás: Feszített tempó idő mellett (kb. 1 hét) reszponzív, modern, mobilbarát megjelenés. 

BlessHealth.hu

Gyula, a BlessHealth Kft weboldalkészítésével kapcsolatos kapcsolattartó október elején keresett meg a létező webáruházuk modernizálásával, aminek a fejlesztése viszonylag hamar, tehát 1 hónap alatt lezajlott, aminek része volt az online fizetés, fogyasztobarat.hu és a számlázóprogramjuk összekötése is.

AngyaliKezek.hu

Elvárás: Egy barátságos, meleg színösszeállítású, modern és letisztult weboldal elkészítése, a jelenlegi időpontfoglaló rendszerük összekötésével.

Nochi.hu

Zsolt, a Nochi.hu tulajdonosa a mobilapplikációjukat szerette volna népszerűsíteni, így egy hirdethető, könnyen kezelhető weboldalra volt szüksége, kifejezetten gyorsan.

Főnix Therm

Elvárás: Egy viszonylag egyszerű, kétnyelvű oldal létrehozása, ami inkább prestige-értékű a vállalkozásuk számára.

PetrolPin.com

Zoltán, a PetrolPin megálmodójával és tulajdonosával már régebb óta dolgozunk együtt, 2021 április elején pedig a webáruházának befejezésével bízott meg. Azóta kérte a webáruház karbantartási szolgáltatásom is.

Székely Building Kft.

Elvárás: Gyors elkészítési idő mellett (kb. 1 hét) reszponzív, modern, mobilbarát megjelenés. 

VizszerelesSOS.hu

Elvárás: A cél egy gyorsan és professzionálisan elkészített honlap volt, aminek az ügyfél visszajelzései alapján sikerült megfelelni.

KönyvelőBalatonon.hu

Elvárás: Egy céges weboldal elkészítése, ami tartalmaz minden hasznos információt, valamint hozzá tartozó alapszintű Google Ads hirdetések konfigurálása.

Gülbaba24 Projekt

A projekt kapcsán 2020 augusztusában keresett meg Michael, a kivitelezőcég tulajdonosa. A cél egy egyszerűen átlátható honlap elkészítése volt, amin minden kötelezőjellegű információ megtalálható.

Proacteam Hungary

Elvárás: Professzionális céges honlap elkészítése, 4 nyelven, blogszekcióval, a szolgáltatások, valamint az árak megjelenítésével.

BaranyiDaniel.hu

Elvárás: Egyszerű, egyoldalas honlap elkészítése. A projekt kapcsán meglévő webdizájn fejlesztettem le.

Egységes Közlekedési Szakszervezet

Elvárás: Gábor, az EKSZ elnöke a meglévő weboldaluk modernizálására és a teljes oldaluk átköltöztetésével kapcsolatban keresett meg. Az előleg kifizetésétől számított 17. napon kézhez is kapta az elkészült honlapot.

Euro Cosimex Bt.

A cég tulajdonosa, Ferenc 2019 nyarán keresett meg, egy azóta megszűnt vállalkozásának honlapjának elkészítésére. 2020 nyara óta pedig teljes levelezésük, tárhelyük karbantartására kértek fel.

ZoltanDugulas.hu

Zoltán harmadik alkalommal kért fel, hogy készítsek neki honlapot, mivel a másik kettővel is elégedett volt. Az elvásárait szerencsére túl is sikerült szárnyalni, ez persze megmutatkozik a havi bevételein is.

B9 Szerviz Kft.

Miklós, a B9 Szerviz Kft. tulajdonosával hosszútávú együttmáködésünk során elkészült 3 weboldal, amik mind a kereső élmezőjében csücsülnek az “autómata ajtó javítás” kulcsszóra.

Magyar Rózsa

Rózsa 2020 tavaszán keresett meg a teljes weboldalának a felújításával. Egy, igazán határozott elképzelése volt, mégpedig, hogy az oldalnak tükröznie kell a magyarságot. Az elkészült weboldal átnézve, több helyen is visszaköszön a nemzeti zászlónk színösszeállítása.

Vietkimhong Clinic

Elvárás: Hong már rendelkezett honlappal, azonban nem volt kellőképpen professzionális. Így a segítségem kérte teljeskörű honlap redesign terén.

Csik Gépműhely

Gyula, a Csik Gépműhely tulajdonosa 2021 tavaszán keresett meg weblapkészítéssel kapcsolatban. Mutatott pár weboldalt, így azon a stílusvonalon tudtunk továbbhaladni.

A TE weboldalad

Manapság már minden cég és vállalkozás számára nélkülözhetetlen egy könnyen kezelhető, mobilbarát weboldal, mivel az új ügyfelek nagyrésze online érkezik. Ebből Te sem szeretnél kimaradni!

Legörgettél eddig?

Akkor kérj ajánlatot, hogy Te legyél a következő sikertörténet!

Várj még!

Ne menj még
Sehova! :)

Kérj egy fél órás ingyenes konzultációt, bármiféle elköteleződés nélkül!